BIOGRÁFIA - A MADRAPUR zenekar története, biográfiája
   info@madrapur.hu    +36 70 615 2222

BIOGRÁFIA

HOGY VOLT, HOGY VAN, HOGY LESZ

EZ A
STORY

A négytagú MADRAPUR zenekar 2016 novemberében alakult Budapesten. Zenéjük a magyar és tengeren túli alternatív gitárzenékből táplálkozik. Az ötletes magyar nyelvű dalszövegek és dallamos refrének miatt a hallgatók első hallásra valahol a Kispál és a Borz, Hiperkarma és 30Y horizontján helyezik el a bandát.
Debütáló nagylemezük 2018-ban jelent meg „Jóra nap süt, rosszra hold” címmel, mely 13 dalt tartalmaz. A srácok lendületét bizonyítja, hogy még ugyanebben az évben kihozták „A MADRAPUR leszarja” névre keresztelt 5 számos kislemezüket, amit a könnyűzenei sajtó és a hallgatóság is elismerően fogadott. A saját szervezésű budapesti koncertek mellett számos vidéki városban bemutatkoztak már ismert nagyzenekarok vendégeként. Játszottak többek között a 30Y, Esti Kornél, Supernem és az Anna & The Barbies társaságában is.
2019-ben a szakma is értékelte a zenekar befektetett energiáit, hiszen a MADRAPUR bekerült a Hangfoglaló Program által támogatott produkciók közé lehetőséget nyerve ezzel egy újabb hanganyag és videóklip elkészítésére. Második nagylemezük munkálatai jelenleg is folynak, mely a tervek szerint 2020 első harmadában kerül majd bemutatásra tovább színesítve ezzel az újgenerációs könnyűzenei szférát.

ŐK AZ
ARCOK

Kozma Máté / gitár, ének  
Szabados Gábor / gitár, ének
Ferencz Bence / bass
Nagy Gábor / dobok