KIEMELT CIKKEK - A MADRAPUR zenekarról megjelent sajtóanyagok, írások, cikkek
   info@madrapur.hu    +36 70 615 2222

KIEMELT CIKKEK

MEGÍRT MÉRFÖLDKÖVEINK

2019

EGYSNITTES KONCERTFELVÉTELEN HOZZA EL NEKÜNK ÚJ DALÁT A MADRAPUR

Áprilisban az Akvárium nagyhalljában koncertezett a MADRAPUR – és ha már így alakult, két számot rögzítettek is ott. Így a tavaly megjelent ‘Újra szeretek’ és az egyik legfrissebb, ‘Nem tudom ki vagyok’ című dalt hallhatjuk és nézhetjük most (újra) élőben.

2019/05/13 @ keretblog.hu

2018

A zokni-szandál igazából rohadtul nem ciki

Bár még csak az év elején adta ki bemutatkozó nagylemezét a Madrapur, a budapesti zenekar máris új anyaggal jelentkezett: a zokni-szandálos borítóval és A Madrapur leszarja címmel érkező EP a Stenken hallható először.

2018/08/22 @ index.hu

FELEMÉSZT, NEM ERESZT – MADRAPUR DALPREMIER

A MADRAPUR év elején adta ki debütáló nagylemezét, amely hatalmas lendülettel rúgta be 2018 ajtaját. Most dögös, filozofikus-ironikus régi-új dalt mutatnak be a nemsokára megjelenő ötszámos kislemezükről.

2018/08/13 @ recorder.hu

Extrém bosszúról fantáziál a Madrapur új dalának félrészeg lírai énje

Új számmal jelentkezik a Madrapur, amely a következőnek tervezett, ötszámos EP-je felvezetéséhez hívta segítségül az Apád háza című szerzeményét. Dalszöveges videóval együtt hozzuk a premierjét!

2018/06/15 @ phenomenon.hu

Ha akarsz egy lemezt, utánamész, és megcsinálod magadnak

Január elsején jelent meg a MADRAPUR Jóra nap süt, rosszra hold című albuma, akik bezsebelték az év első magyar lemezét publikáló zenakarnak járó képzeletbeli díjat. Szabados Gáborral, a MADRAPUR frontemberével és egyik dalszerzőjével beszélgettünk többek között a független lemezkiadás előnyeiről és határairól, brandépítésről és műhelytitkokról.

2018/01/22 @ contextus.hu

REMÉLJÜK, A LÁNYOK AZÉRT MARADNAK – MADRAPUR ALBUMPREMIER

Itt az év első albuma, a MADRAPUR debütáló nagylemeze, rajta lendületes alt-punk dalok, egy-két nyugisabbal kiegészítve; csajozással, hidakkal, South Park-nézés közben született számokkal, meg eggyel, amit a honvágy és Kis Grófo ihletett.

2018/01/01 @ recorder.hu

2017

S(O)UNDAY SESSIONS: MADRAPUR – CSIRKE VAGY

A MADRAPUR egy igazán friss, lendületes és odamondós zenekar. Eddig két EP-jük jelent meg, a Jóra Nap Süt és a Rosszra Hold, ezek mind bemutatkozó lemezük dalait tartalmazzák már. A soundcity:szeged-del egy finomabb felállásra hangoltak és a Kozma Mátéból és Szabados Gáborból álló párossal beszélgettünk erről és az indulásról.

2017/11/05 @ macsekkolo.hu

MAGYARALTER A GARÁZSBÓL – MADRAPUR LEMEZPREMIER

Összességében egy elég kellemes fülfekvésű és profi hangzású munka lett az EP, minden lehetősége adott a zenekarnak, hogy széles közönség előtt is befusson és az alternatív közeg új sikersztorija lehessen. Érdemes tehát belehallgatni a Rosszra holdba, és várni a hamarosan megjelenő nagylemezt.

2017/10/27 @ keretblog.hu

MAGYARRADAR + EP-PREMIER – MADRAPUR

Egy sok évvel ezelőtti formáció hamvaiból tavaly alakult MADRAPUR “alt-pank jóság” idén jutott el első EP-jéig, amelynek premierje magyarradaros bemutatkozásuk után következik, és amelyet még idén nyáron követ egy második EP is, amelyek majd újabb dalokkal kiegészülve az első nagylemezzé is összeállnak.

2017/07/19 @ recorder.hu